Британські ігрові автомати оснастили штучним інтелектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські ігрові автомати оснастили штучним інтелектом

Світ
1100
Кожен ігровий автомат у британських букмекерських конторах працює за допомогою програмного забезпечення, яке призначається для виявлення і запобігання проблемної поведінки гравців. Система блокує гравців на 30 секунд, якщо виявляє нестійкий або надмірний зазор.
Поки діє коротке блокування, на екранах автоматів відображаються попередження про необхідність дотримуватися правил безпеки під час гри. Втім, деякі експерти вважають, що вимушена перерва “ймовірно, недостатньо тривала, щоб відтворити необхідний ефект”.
Систему інформування анонімних гравців зі штучним інтелектом (AI) було запущено цього місяця Радою з ставок і азартних ігор (BGC), галузевою групою, що представляє 90% британського ринку ставок та ігор. Серед моделей поведінки, які технологія намагається виявити – гонитва за втратами, занадто тривалий час на одному автоматі і швидка участь в ряді ігор. За словами представника BGC, коли на ігровому автоматі спрацьовує примусова перерва, співробітники букмекерських контор отримують попередження. Також BGC розгорнула систему для гравців, які використовували особисті облікові записи для входу і гри. При аналізі гри необхідно враховувати попередню проблемну поведінку під час азартних ігор.
За інформацією BGC, тисячі магазинів вже встановили цю технологію на ігрових автоматах. Наприклад, система була розгорнута в 1600 магазинах торгової мережі Betfred і в 3200 магазинах компанії Ladbrokes Coral.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас