Скільки українці планують витратити в Чорну п'ятницю (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки українці планують витратити в Чорну п'ятницю (інфографіка)

Особисті фінанси
2194
Black Friday користується великою популярністю в Україні. Цьогоріч вона пройде 29 листопада. З усіх респондентів, які брали участь у листопадових розпродажах, 74% здійснювали покупки саме в Чорну п’ятницю. 25% вирушили на розпродажі як в Чорну п’ятницю, так і у Всесвітній день шопінгу, і лише 1% опитаних — тільки 11 листопада.
Про це йдеться в дослідженні Picodi.com.
В яких містах найбільше чекають Black Friday. Найбільше зростання інтересу до розпродажу Black Friday зафіксовано серед жителів міст Ужгород, Одеса, Маріуполь.

Карти для тих, хто багато витрачає

77% опитаних українок візьмуть участь в акції Black Friday, а це на 15% більше, ніж покупців-чоловіків.
Скільки витрачають. Середньостатистичний українець готовий витратити 4165 гривень, а українка — 2557 гривень.
Які товари купують. Найбільше купують одяг та взуття. Третє місце в жіночому рейтингу займає косметика, а у чоловіків — електроніка. Саме купівля нових гаджетів може пояснювати таку різницю між жіночими та чоловічими витратами у Black Friday.
Найбільш вигідна пропозиція. Це більша знижка, хоч і на обмежений асортимент. Друге місце в рейтингу українців на найвигіднішу знижку посів купон або промокод.
Скільки українці планують витратити в Чорну п'ятницю (інфографіка)
Де купують. 59% опитаних українців під час Black Friday планують робити покупки як в Інтернеті, так і в торговельних центрах. Серед українських респондентів 16% чоловіків і 15% жінок заявили, що готові відмовитися від покупки, якщо чекати в черзі доведеться занадто довго.
67% опитаних українців зізналися, що займаються онлайн-шопінгом на роботі.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на карту цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.

Отримати гроші швидко

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас