Переможці EE Real Estate Awards автоматично стануть номінантами європейських премій, - Крейг Сміт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможці EE Real Estate Awards автоматично стануть номінантами європейських премій, - Крейг Сміт

Особисті фінанси
21
“Переможці міжнародної премії в сфері нерухомості автоматично стануть номінантами європейських премій – CRE Awards, яка відбудеться в Будапешті (Угорщина) 30 січня 2020 року, а переможці в номінаціях Brokerage Company of The Year і Retail of The Year – CEE Retail Awards, відбудеться 6 лютого 2020 у Варшаві (Польща)”, – повідомив глава EuropaProperty Крейг Сміт.
“Ми хотіли б визнати досягнення колег і важливість залучення до участі в європейських преміях компаній зі Східної Європи”, – зазначив він.
Засновник Українського клубу нерухомості (UREClub) Ольга Соловей звернула увагу, що таке рішення прийнято оргкомітетом вперше. Ще ніколи, ні одна премія в сфері нерухомості в Україні не надавала таких можливостей.
За її словами, цього року на Премію подали рекордну кількість заявок – понад 300. Зібралися сильні номінанти, і конкуренція, як ніколи, дуже висока.
“Радує, що у нас зібралися такі цікаві учасники, що оргкомітет вирішив деталізувати деякі номінації і ввести спеціальні. Так що, в цьому році будуть визнані кращими більше 30 компаній і проектів”, – повідомила CEO UREClub.
“Ми тримаємо руку на пульсі і намагаємося постійно покращувати процес, систему оцінювання, залучаємо в наше журі все більше міжнародних експертів. Цього року журі складається з 20 професіоналів, чия діяльність безпосередньо пов’язана з нерухомістю і чиї компетенції дозволяють оцінювати номінантів. В основному, ми прагнули залучити іноземних членів журі, які будуть неупереджено оцінювати номінантів. За деякими номінаціями, інтрига збережеться до моменту нагородження”, – підсумувала Ольга Соловей.
V Eastern Europe Real Estate Forum and Awards – це міжнародний форум і премія в сфері нерухомості, які щороку приймають понад 300 учасників з різних країн.
Цього року форум і премія відбудуться 26 листопада в InterContinental Kyiv за адресою вулиця Велика Житомирська, 2А. Організатори події – UREClub і EuropaProperty.com. Партнери – CUSHMAN & WAKEFIELD, FIABCI-Ukraine, CBRE Ukraine, DLA PIPER, NEW WORK, PRAGMATIKA, Архітектурна практика, PropertyGeorgia, ІНТЕРГАЛБУД, LAMINAM, ARCHITECTURE OF THE FUTURE, PRAGMATIKA, ЛУН, Бізнес WOMEN, Nedvizhka.ua, SanBenedetto.
Зареєструватися і придбати квиток можна на сайті форуму.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас