Apple планує запуск об'єднаної підписки на свої мультимедійні сервіси в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує запуск об'єднаної підписки на свої мультимедійні сервіси в 2020 році

Фондовий ринок
244
Нещодавній звіт Apple показав, що план компанії компенсувати падіння продажів iPhone головним чином за рахунок зростання доходу від цифрових сервісів працює (цей бізнес за оборотом вже можна порівняти з компаніями зі списку Fortune 70). Щоб зберегти імпульс і зробити сервіси головним рушієм зростання бізнесу, Apple раніше запустила новинний сервіс з платною підпискою Apple News+, віртуальну кредитну картку Apple Card, ігровий сервіс Apple Arcade і онлайн-кінотеатр Apple TV+.
Наступного року Apple планує досягти мети в 500 млн платних передплатників на всіх сервісах, і очевидно, що зупинятися на цьому компанія не планує, тому шукає нові способи подальшого нарощування бази. Вже давно ходять чутки, що Apple за прикладом багатьох інших техногігантів планує об’єднати кілька підписок на сервіси в одній пропозиції. Свіжа публікація Bloomberg вказує, що це може статися вже наступного року.
Посилаючись на «людей, обізнаних щодо питання», джерело стверджує, що останні угоди Apple з видавцями Apple News+ включають відповідне положення, що допускає таку можливість (створення бандлів). Минулого місяця проскакували повідомлення, що Apple також домовляється з музичними лейблами про те саме (включення Apple Music в пакет), щоправда, тоді говорилося, що переговори перебувають на «ранній стадії».
В цілому це було цілком очікувано. Зараз у Apple є чотири основні мультимедійні підписки: Apple News+, Apple TV, Apple Music і Apple Arcade. І головне, що зараз турбує Apple – це не прибуток, а забезпечення стабільного розвитку і зростання. Щоб зацікавити користувачів, Apple включила Apple TV+ в студентську підписку Apple Music без зміни вартості, а також дарує безкоштовну річну підписку на TV+ всім покупцям нових пристроїв. І подальше об’єднання підписок в один пакет здається розумним ходом, особливо з урахуванням успіху, досягнутого Amazon з власним «супер-пакетом» Amazon Prime.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас