В Google Maps з'явиться вбудований голосовий перекладач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Google Maps з'явиться вбудований голосовий перекладач

Фондовий ринок
484
Картографічні додатки на кшталт Google Maps істотно спрощують навігацію в незнайомих місцях, але навіть з ними часом доводиться звертатися за допомогою до інших людей.
Наприклад, коли іншою мовою потрібно пояснити адресу водієві таксі або запитати потрібну інформацію у перехожих. Google вирішила цю проблему.
Змійка Google оголосила про інтеграцію фірмового перекладача в додаток “Карти”. При відкритті інформації про будь-яку будівлю або об’єкт на картах можна буде увімкнути озвучування його назви та адреси місцевою мовою. Наприклад, якщо вам потрібно в Токіо проїхати до якогось музею, і для цього потрібно запитати у місцевих схему проїзду, то можна буде прямо з «Карт» озвучити назву пункту призначення японською.
Для продовження розмови можна відразу ж перейти в додаток «Перекладач», щоб перекласти відповідь або щось сказати співрозмовнику. Нова функція стане доступною цього місяця користувачам “Google Карт” на Android і iOS і на старті буде підтримувати 50 мов з появою нових в майбутньому.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас