Прокуратура оскаржила виділення 18 га землі під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура оскаржила виділення 18 га землі під Києвом

Казна та Політика
457
Броварська райдержадміністрація розпорядилася передати фізособам 18 гектарів землі в зоні розміщення Великої кільцевої автомобільної автомобільної дороги. Тепер прокуратура Київської області оскаржила це розпорядження в суді, – повідомляє прес-служба прокуратури.
«Встановлено, що в 2007 році Київською обласною державною адміністрацією було затверджено протокол узгодження генерального напрямку проходження Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва, в тому числі на околиці Броварського району», – йдеться в повідомленні.
Згідно з протоколом, головам районних держадміністрацій разом з районними радами необхідно було накласти тимчасові обмеження на земельні ділянки вздовж напрямку проходження траси – з розрахунку 250 м в обидва боки.
«Однак, всупереч вимогам законодавства, на підставі розпорядження голови Броварської РДА у власність фізичним та юридичним особам відведено земельні ділянки площею 18 га, які розташовані в коридорі проходження Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва і потрапляють безпосередньо в зону розміщення самої автодороги. Виходячи з вищевикладеного, прокуратурою до суду направлено позов про скасування вищевказаного розпорядження райдержадміністрації та державних актів на землю», – повідомили в прокуратурі.
Служба безпеки і прокуратура документують протиправні дії чиновників Київської міської держадміністрації при реалізації проекту «Будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги».
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас