WhatsApp після оновлення швидко розряджає акумулятори смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp після оновлення швидко розряджає акумулятори смартфонів

Технології&Авто
942
Популярний додаток обміну повідомленнями WhatsApp став споживати дуже багато енергії акумулятора після нещодавнього оновлення.
У той час як більшість тих, хто зіткнувся з проблемою, використовують телефон OnePlus, інших моделей це також стосуэться, включаючи Samsung Galaxy S10e, Galaxy S9, Google Pixel 3 і Pixel 4.
Один користувач OnePlus 6 написав, що після оновлення до нової версії WhatsApp, яка має функцію «Розблокувати за допомогою відбитка пальця», його телефон показував йому використання WhatsApp протягом 1,5 години, хоча його відкривали лише на хвилину.
Скарги також можна знайти в розділі коментарів у списку додатків в магазині Google Play. Один передплатник WhatsApp, який використовує Redmi Note 5 Pro, зазначив, що його заряд батареї знизився з 74% до 19% через роботу додатку обміну повідомленнями у фоновому режимі. Багато хто повідомляє, що WhatsApp споживає 30% заряду, навіть якщо вони відповіли тільки на одне або два повідомлення.
Проблеми з швидкою розрядкою акумуляторів пов’язують з оновленням програми під номером 2.19.308. На розрядку скаржаться користувачі різних моделей, які працюють під управлінням операційних систем Android 9 Pie і Android 10.
Як рішення поки що пропонується примусово закривати WhatsApp або встановити більш стару версію. Команда розробників месенджера поки що не дала офіційної відповіді на скарги.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас