Huawei оголосила, коли з'являться її доступні 5G-смартфони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei оголосила, коли з'являться її доступні 5G-смартфони

Технології&Авто
244
Компанія MediaTek, за повідомленнями мережевих джерел, наступного року почне поставляти китайському гігантові Huawei процесори для відносно недорогих смартфонів з підтримкою 5G.
Йдеться про чіп MT6873. Якщо вірити наявній інформації, до складу цього виробу увійдуть обчислювальні ядра ARM Cortex-A76. За підтримку мобільних мереж п’ятого покоління відповідатиме вбудований модем Helio M70. Йдеться про сумісність з неавтономною (NSA) і автономною (SA) архітектурами. Виробничі норми — 7 нанометрів.
Стверджується, що платформа MediaTek MT6873 дозволить створювати 5G-апарати середнього рівня з ціною близько 300 доларів США. Huawei Може представити такі смартфони в другому кварталі наступного року. Процесор MT6873 також пропишеться в пристроях дочірнього бренду Honor.
Інтернет-джерела також зазначають, що MediaTek проектує ще один 5G-процесор, який дозволить створювати смартфони для мереж п’ятого покоління, що коштують близько 250 доларів. На жаль, інформації про характеристики і орієнтовні терміни виходу цього чіпа поки що немає.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас