McLaren представив новий гіперкар за 1,69 млн. доларів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McLaren представив новий гіперкар за 1,69 млн. доларів (фото)

Технології&Авто
614
McLaren представив свій новий гіперкар-родстер McLaren Elva, який отримав назву на честь спорткара Elva M1A 1960-х років. Його ціна складе 1,69 млн. доларів.
Сучасний McLaren Elva трохи схожий на свого знаменитого “предка”. Особливо схожість помітна в профіль. До того ж у обох цих автомобілів немає даху і вікон.
Британський автовиробник вважає, що ті, хто буде їздити на цьому родстері, не стануть критикувати машину через відсутність скла і даху. Справа в тому, що за ідеєю водій і пасажир Elva будуть перебувати в аеродинамічній “бульбашці”, тобто зустрічний вітер їм не завадить.
Ідея аеродинамічної «бульбашки», звичайно, цікава, але ми не до кінця віримо, що водій і пасажир такого швидкого гіперкара будуть почуватися комфортно. Річ у тому, що Saue оснащується 4,0 л двигуном V8 з турбонаддувом потужністю 840 к. с. Розгін до 100 км/год займає близько 3 секунд. Уявіть, як повинні почуватися водій і пасажир у відкритій машині на величезній швидкості.

McLaren планує випустити всього 399 примірників родстера Elva. Кожен коштуватиме 1,69 млн. доларів. У продажу ця новинка з’явиться в кінці 2020 року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас