Instagram запустив власний відеосервіс на зразок TikTok — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram запустив власний відеосервіс на зразок TikTok

Фондовий ринок
453
Соціальна мережа Instagram випустила аналог китайського сервісу TikTok для бразильських користувачів. Нова функція в Stories дозволяє записувати 15-секундні ролики, накладаючи на них музику і ефекти, пише Forbes.
При створенні роликів користувачі Instagram зможуть запозичувати музику з інших відео, як і в TikTok. Наприклад, знайти аудіо за хештегом або вибрати з колекції Facebook. Готовими відео можна буде ділитися з усіма підписниками, «найкращими друзями» або в публічному розділі. Найпопулярніші ролики будуть відображатися в спеціальній вкладці.
«Я думаю, що Musically і сам TikTok заслуговують похвали за популяризацію цього формату», – зазначив директор з продукту Instagram Роббі Стейн. TechCrunch пише, що майже те ж саме засновник Instagram Кевін Сістром говорив про Snapchat перед тим, як його соцмережа запустила формат Stories.
«Немає двох однакових продуктів. Зрештою обмін відео з музикою – досить універсальна ідея, і ми думаємо, що в її використанні може бути зацікавлений кожен. Основну увагу ми приділили тому, як зробити цей формат унікальним по-своєму», – додав Стейн.
Рік тому сервіс на кшталт TikTok, запустила компанія Facebook, яка володіє Instagram. Корпорація створила додаток Lasso, де користувачі можуть записувати пісні під фонограму і обмінюватися 15-секундними роликами. Авторизуватися в Lasso можна через Instagram або Facebook.
У жовтні цього року Bloomberg з посиланням на дані сервісу аналітики мобільних додатків Sensor Tower повідомив, що з моменту запуску TikTok скачали 1,45 млрд раз.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас