Топ-менеджер Apple TV+ пішов з посади лише через 10 днів після запуску онлайн-кінотеатру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-менеджер Apple TV+ пішов з посади лише через 10 днів після запуску онлайн-кінотеатру

Фондовий ринок
1003
1 листопада відбувся запуск онлайн-кінотеатру Apple TV+ з оригінальними шоу і серіалами. Поки що в сервісі не так вже й багато контенту. І хоча компанія активно працює над наповненням сервісу новими серіалами і програмами, судячи з усього, в цій сфері не все йде гладко. Як стало відомо, топ-менеджер Apple TV+ Кім Розенфельд, який відповідав на наповнення сервісу контентом, залишив компанію менш ніж через 2 тижні після фактичного запуску проєкту.
Кім Розенфельд був одним з перших топ-менеджерів, яких найняли керівники Apple TV+ Зак Ван Амбург і Джеймі Ерліхт на початковому етапі формування команди. До Apple він тривалий час обіймав керівні посади в Sony TV (там же працювали Зак Ван Амбург і Джеймі Ерліхт). Вже в Apple TV+ Кім Розенфельд відповідав за створення фільмів і серіалів зі сценарієм, документальних матеріалів, а також шоу без певного підготовленого сценарію.
Поки що немає інформації про те, чому Кім Розенфельд залишив свою посаду в Apple. Однак існує думка, що розставання було дружнім. Також можна припустити, що причиною звільнення стали не самі схвальні відгуки критиків про перші чотири серіали, доступні в Apple TV+: The Morning Show, See, Dickinson і For All Mankind. Так, деякі критики називають See і For All Mankind в кращому разі середніми серіалами, але які в кінцевому підсумку легко забуваються. Dickinson привернув увагу критиків завдяки своїй безтурботності і незвичайній оповіді. А ось широко розрекламований і найдорожчий серіал The Morning Show в кращому разі збентежив, а в цілому викликав невдоволення багатьох критиків.
Таким чином, можна припустити, що неоднозначна реакція критиків на пілотні серіали Apple TV+ і стала основною причиною звільнення Кіма Розенфельда з сервісу, оскільки підбір контенту був його прямою сферою відповідальності.
Однак відгуки глядачів не завжди збігаються з рецензіями критиків. Наприклад, розкритикований серіал The Morning Show демонструє високі рейтинги серед глядачів, його схвалення глядачами перебуває на рівні 92%, а у науково-фантастичного серіалу See цей показник становить 88%.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас