Китайський «День холостяка» заблокував роботу Приват24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський «День холостяка» заблокував роботу Приват24

Особисті фінанси
2605
У понеділок, 11 листопада 2019 року, в роботі Приват24 стався черговий збій у зв’язку з величезною кількістю транзакцій українців. Платежі перестали проходити через наплив українських покупців на віртуальному торговому майданчику AliExpress. Про це UBR.ua розповів керівник прес-служби Приватбанку Олег Серга.
Зазначимо, сьогодні в Китаї на AliExpress проходить масштабний розпродаж, приурочений до щорічного «Дня холостяка».
«Одномоментно навантаження на процесинг сьогодні становило 60 тис. транзакцій за хвилину, при максимальній пропускній здатності в 30 тис. операцій. Зараз врегулювали цей момент, і платежі йдуть без проблем. На це знадобилася приблизно година. Пік транзакцій пройшов», – сказав Серга.
В Приватбанку зазначили, що під час пікових навантажень, при здійсненні операцій баланс на рахунках міг не оновлюватися. У такому разі, якщо покупець двічі оплачував одну і ту саму покупку, списані вдруге гроші йому автоматично поверталися на картку.
Водночас у банку додали, що під час Чорної п’ятниці (ще один популярний сезон великих розпродажів) такого напливу покупців зазвичай не спостерігається. Тому в кінці листопада, коли магазини почнуть робити знижки, система збоїти не повинна.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас