60% залізничних квитків пасажири купують через інтернет - Кравцов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

60% залізничних квитків пасажири купують через інтернет - Кравцов

Казна та Політика
214
З початку 2019 року через інтернет продано понад 25 мільйонів залізничних квитків. На кінець жовтня 60% квитків реалізовувалися через онлайн-сервіси.
Про це заявив голова правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов.
“З моменту впровадження онлайн-продажу квитків в 2009 році через інтернет вже оформлено майже 117 млн ​​квитків. Щорічно ми спостерігаємо збільшення популярності цієї послуги. Так, ще рік тому через інтернет купувало 50% наших клієнтів, а в 2017-му – 41%” , – розповів Кравцов.
Зазначається, що квитки через інтернет можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, поїзди міжнародного сполучення в поєднанні з Польщею, а також поїзд “Чотири столиці” Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига.
Купуючи квиток через інтернет, пасажир самостійно вибирає потрібний поїзд, тип вагона і місце. Онлайн можна оформити і пільгові квитки: для людей з інвалідністю, студентів.
“На міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити і сплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, який обов’язково необхідно обміняти в залізничній касі України на звичайний квиток”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас