Volkswagen підготував електричний універсал з салоном в дусі Tesla (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen підготував електричний універсал з салоном в дусі Tesla (фото)

Технології&Авто
1856
Volkswagen опублікував дизайн-скетчі нового електричного універсала з «зеленого» сімейства I.D.
Концепт-кар, прем’єра якого відбудеться в кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі, отримає салон в стилі електрокарів компанії Tesla Motors.
Volkswagen ID Space Vizzion описують як «кросовер майбутнього», який поєднує в собі аеродинамічні характеристики автомобіля класу Gran Turismo з місткістю SUV. Що стосується салону, то в ньому встановлять три ряди сидінь з шістьма роздільними посадочними місцями. Крісла обтягнуть особливим матеріалом з яблучних відходів під назвою AppleSkin, який є «веганською» альтернативою натуральної шкіри.
Volkswagen підготував електричний універсал з салоном в дусі Tesla (фото)
Крім того, на зображеннях видно передню панель в стилі Tesla Model 3 з окремим великим тачскріном і маленькою цифровою панеллю приладів.
Volkswagen підготував електричний універсал з салоном в дусі Tesla (фото)
У Volkswagen заявили, що серійна версія такого автомобіля з’явиться в 2021 році. В його основу ляже модульна архітектура MEB, розроблена спеціально для електричних машин нового покоління. Без підзарядки батарей автомобіль зможе проїхати до 590 км (по світовому циклу WLTP). Німці розроблять три різні версії моделі, які будуть створені з урахуванням особливостей американського, китайського і європейського ринків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас