Група компаній Тігіпка претендує на купівлю Херсонської нафтоперевалки - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група компаній Тігіпка претендує на купівлю Херсонської нафтоперевалки - ЗМІ

Фондовий ринок
413
Група компаній ТАС Сергія Тігіпка подала заявку на участь в аукціоні з продажу Херсонського нафтоперевалочного комплексу.
Про це повідомляє enkorr з посиланням на джерело, знайоме з процесом підготовки аукціону.
Зазначається, що на момент публікації новини в прес-службі ТАС на письмовий запит видання не відповіла.
“Заявку подала ТОВ “Неон Фінанс”, 100% статутного капіталу якого належить “ТАС Ессет Менеджмент” бізнесмена Сергія Тігіпка. Компанію було зареєстровано 1 жовтня 2019 року – за 18 днів до оголошення аукціону з продажу Херсонської нафтоперевалки, на який вона подала заявку.
Всього, станом на 6 листопада заявки надійшли від семи учасників, назви яких офіційно не розкриваються. “Неон Фінанс” є поки єдиною компанією, яка оплатила гарантійний внесок в розмірі 8 млн грн і була допущена до аукціону”, – йдеться в повідомленні.
Аукціон з продажу Херсонської нафтоперевалки відбудеться 18 листопада на майданчику СЕТАМ. Це буде друга спроба виконавчої служби продати об’єкт. Стартова ціна – 161,3 млн грн.
Комплекс виставляється на торги в рамках виконавчого провадження щодо стягнення заборгованості “Реал Банку” за кредитом рефінансування, наданого Нацбанком у листопаді 2013 року. Прострочений борг за цим кредитом становить 787,4 млн грн без урахування відсотків і штрафних санкцій.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас