Ощадбанк знизив відсоткові ставки за депозитами фізосіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк знизив відсоткові ставки за депозитами фізосіб

Кредит&Депозит
4317
Ощадбанк підтримує дії регулятора щодо пом’якшення монетарної політики і знижує відсоткові ставки в діапазоні від 0,25 до 0,5 відсоткових пункти за депозитами фізичних осіб у гривні та доларах США.
Про це повідомляє прес-служба банку.
Зменшення Національним банком облікової ставки та відповідне зниження вартості ресурсів створює для банків можливість збільшити обсяги кредитування приватного і корпоративного секторів. Бізнес потребує дешевших ресурсів, і банківський ринок йде йому назустріч. Це шлях до економічного зростання та підвищення ВВП.
Зазначається, що Ощадбанк зберігає лідерство на ринку строкових депозитів фізичних осіб. Загальний обсяг таких вкладів в Ощаді перевищив 74 млрд. грн., а приріст з початку року, що становить 8,5 млрд. грн. (без курсової переоцінки), є найкращим результатом серед банків України і беззаперечним свідченням довіри вкладників.

Налог на депозит

Які депозити пропонує банк: Банк пропонує три депозити: базовий «Мій депозит», вклад для пенсіонерів – «Мій пенсійний депозит» та бонусний «Мій прогресивний депозит». Усі вклади можна відкрити у гривні, доларах США або євро.
До речі, якщо ви замислювалися розмістити депозит в Ощадбанку – зробіть це з допомогою нашої програми «Бонус до депозиту», і отримаєте підвищену процентну ставку. Ми домовилися і з іншими банками, щоб вони платили вам більше.

Детальніше тут

Довідка Finance.ua:

  • 5 вересня 2019 року правління Національного банку ухвалило рішення знизити облікову ставку до 16,5%.
  • 24 жовтня Нацбанк знизив розмір облікової ставки в Україні до 15,5% річних.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас