DJI представила свій найкомпактніший безпілотник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DJI представила свій найкомпактніший безпілотник

Технології&Авто
572
Компанія DJI представила компактний квадрокоптер Mavic Mini зі складаним корпусом і камерою.
Mavic Mini важить всього 249 гр. Його легко переносити, він розроблений з урахуванням всіх вимог безпеки, запевняє виробник.
Дрон містить вбудовану камеру на базі 12-мегапіксельного ½, 3-дюймового сенсора. Камера дозволяє робити 12-мегапіксельні фотографії, записувати відео в роздільності Full HD з частотою 60 кадрів на секунду або в роздільності 2.7 K з частотою 30 кадрів на секунду.
Камера Mavic Mini дозволяє знімати кадри у високій роздільності , а набір креативних функцій нового додатка DJI Fly дозволяє, як запевняють розробники, знімати фотографії та відео «в професійній якості».
Максимальна швидкість дрона — майже 47 км/год, максимальна висота — 3 км. Габарити апарату складають від 140×82×57 мм в складеному стані до 245×290×55 мм в розкладеному стані з урахуванням лопатей.
«Безпілотний, компактний дрон Mavic Mini був одним з найскладніших проектів, які ми коли-небудь виконували в DJI. Впровадження першокласних функцій в безпілотник на долоні — це кульмінація багаторічної роботи», — сказав Роджер Луо, президент DJI.
Як відзначає виробник, новинка містить вбудовані обмеження за висотою і забезпечує автоматичне повернення до точки запуску, коли дрон втрачає зв’язок з контролером або досягає критично низького рівня заряду батареї.
Mavic Mini доступний для попереднього замовлення, починаючи з 30 жовтня, на store.dji.com, а також в магазинах-партнерах. Mavic Mini поставляється в двох варіантах: стандартна версія, яка включає в себе Mavic Mini, пульт дистанційного управління, один акумулятор, додаткові гвинти та всі необхідні інструменти і дроти за $399. Розширена версія Mavic Mini Fly More Combo включає два додаткові акумулятори, захист для лопатей, футляр, три комплекти лопатей і контролер.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас