Xiaomi назвала дату презентації нового смартфона Mi Note — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi назвала дату презентації нового смартфона Mi Note

Фондовий ринок
969
Підрозділ Xiaomi Poland підтвердив, що смартфон Mi Note 10 з незвичайною камерою буде випущено 14 листопада в Польщі.
Судячи з усього, новий гаджет буде міжнародною версією смартфона Xiaomi Mi CC9 Pro, презентація якого очікується 5 листопада.
Очікується, що Xiaomi Mi Note 10 матиме ті ж характеристики, що й Mi CC9 Pro. Система камер з п’ятьма основними об’єктивами в Mi CC9 Pro отримала 108-мегапіксельну основну лінзу з підтримкою OIS, надширокий 20-мегапіксельний об’єктив з полем огляду 117 градусів, телескопічний 12-мегапіксельний телескопічний об’єктив з підтримкою OIS з підтримкою оптичного зуму, 2-мегапіксельний макрооб’єктив і портретну лінзу. Система об’єктива також поєднується з парою подвійних світлодіодних спалахів.
Офіційного підтвердження про передню камеру Mi Note 10 немає. Однак, виходячи з сертифікації в TENAA моделі Mi CC9 Pro, можна припустити, що гаджет оснастять 32-мегапіксельною фронтальною камерою.
Xiaomi Mi Note 10 може поставлятися з 6,47-дюймовим зігнутим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. Смартфон може працювати на чіпсеті Snapdragon 730G і отримає до 8 ГБ оперативної пам’яті.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас