ПриватБанк оскаржує дії слідчих ДБР у суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк оскаржує дії слідчих ДБР у суді

Фондовий ринок
266
ПриватБанк почав оскаржувати в суді дії слідчих Держбюро розслідувань (ДБР). 30 жовтня подав до Печерського районного суду Києва клопотання про встановлення процесуального строку для розслідування відомством договорів про співпрацю фінустанови з низкою юридичних і консалтингових компаній. Про це повідомила прес-служба банку.
У клопотанні йдеться про встановлення процесуального строку для розслідування ДБР кримінального провадження щодо умисного невиконання банком рішення суду, яке діяло вісім днів, а потім було скасовано тим же судом як передчасно винесене.
21 жовтня в ПриватБанку дізналися про визначення Печерського райсуду про надання доступу слідчим ДБР до конфіденційних і захищених адвокатською таємницею договорів та інших документів. Документи ці стосувалися співпраці банку з закордонними юридичними радниками.
Йдеться про компанії Hogan Lovells International LLP, яка представляє ПриватБанк в судовому процесі у Високому суді Англії проти його колишніх власників, і компанії AlixPartners Services UK LLP і Kroll Associates UK Ltd.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас