Промінвестбанк припиняє роботу з фізичними особами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Промінвестбанк припиняє роботу з фізичними особами

Фондовий ринок
989
“Промінвестбанк” в рамках зміни стратегії поступово припиняє роботу з фізичними особами.
Про це повідомили в прес-службі банку.
“Банк змінює свою стратегію: ми поступово припиняємо роботу з фізичними особами”, – сказав представник банку в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.
Крім того, з 1 грудня “Промінвестбанк” припиняє обслуговування платіжних карт міжнародної платіжної системи MasterСard, емітованих в рамках карткових продуктів банку.
“Поточні рахунки, відкриті вам в “Промінвестбанку”, будуть і надалі обслуговуватимуться за умовами укладеного з вами договору банківського рахунку та відповідно до діючих тарифів, крім проведення операцій, ініційованих за допомогою платіжних карт MasterCard”, – повідомили в банку.
Нагадаємо, в травні минулого року Арбітражний суд Гааги задовольнив позов “приватівських” структур про стягнення $139 млн (плюс $ 20 млн відсотків) з Росії в особі Мін`юсту РФ як компенсації за нерухоме майно, експропрійоване в “приватівців” в Криму після його анексії Росією.
На виконання цього судового рішення після дозволів українських судів держвиконавець в травні-2019 арештував 99,77% акцій Промінвестбанку, які належать російському ВЕБ.
Промінвест двічі виставлявся на аукціон, але покупців не знайшлося. 20 вересня ВЕБ повідомив, що Верховний суд заборонив примусовий продаж акцій його “дочки”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас