А-Банк першим у світі запустив сервіс Share.CreditCard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

А-Банк першим у світі запустив сервіс Share.CreditCard

Фондовий ринок
4434
Сервіс реалізований на базі запатентованої технології Share.CreditCard спільно з Партнером А-Банку з цифрової трансформації, компанією Middleware.
“Це дуже емоційна послуга. Всі люди люблять своїх дітей, сім’ю. А ми, А-Банк, закохані в наших клієнтів і шалено раді надати сервіс Share.CreditCard клієнтам А-Банку, – каже Голова правління А-Банку Юрій Кандауров. – Батьки зможуть давати керований доступ до карток дітям, чоловіки – дружинам (і навпаки), діти – підтримувати фінансово своїх батьків.”
“Share.CreditCard це глобальний «перезапуск» грошових переказів, – каже винахідник технології, Founder & CEO компанії Middleware Олександр Вітязь. – Будь-яка система грошових переказів, чи то пошта, чи то SWIFT чи то Bitcoin, базується на переміщенні грошей з точки А в точку В з різною швидкістю, різними комісіями і т.д. А що, якщо переміщати не гроші, а доступ до грошей?”
Share.CreditCard дозволяє вибрати одержувача грошей зі списку в мобільному додатку А-Банку, вказати ліміти на суму і часовий період, і поділитися доступом до власної картки Mastercard. Одержувач в будь-якій точці світу може взяти Android-смартфон, торкнутися POS-терміналу, і в цей момент гроші будуть списані з картки відправника. Share.CreditCard – найшвидший і безкоштовний спосіб на планеті передачі доступу до грошей.

Як користуватися Share.CreditCard?

А-Банк першим у світі запустив сервіс Share.CreditCard
Про Middleware
Компанія Middleware Inc. (США) заснована в 2014 р Middleware – власник пропрієтарних технологій Corezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share.CreditCard, Trigger.cards, Control.Events. Middleware працює з Клієнтами і Партнерами по всьому світу в якості Партнера з цифрової трансформації. Офіси Middleware розташовані в США (California, Redwood) і Україні (Дніпро). Ключові клієнти: Western Union, METRO Cash & Carry, Philip Morris, TBC Bank, Jysan bank, PUMB, Vostok Bank, TASKombank. Ключові партнери: Visa, Rakuten Viber, Mambu. Middleware також володіє статусом Amazon Web Services (AWS) Financial Services Competency.
Про А-Банк
А-БАНК представлений на ринку банківських послуг більше 25 років. На сьогоднішній день послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – це надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 225 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас