sportbank: що пропонує клієнтам новий мобільний банк? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

sportbank: що пропонує клієнтам новий мобільний банк?

Фінтех і Картки
1393
У жовтні IT-компанія Dyvotech спільно з компанією N1 оголосили про запуск sportbank, мобільного банку з орієнтацією на аудиторію, захоплену спортом і активним способом життя.
sportbank: що пропонує клієнтам новий мобільний банк?
Ключова особливість мобільного банку – це взаємодія з клієнтами за допомогою смартфона, через мобільний додаток і без прив’язки до фізичних відділеннь. Це актуальна модель взаємин “банк-клієнт”, яка дозволяє отримати весь спектр банківських послуг в зручній і знайомій сучасній людині формі прямо в телефоні.
По суті, всі звичні процеси, сервіси, продукти і послуги банку – оцифровані і доступні користувачеві цілодобово у вигляді мобільного додатку. Це означає, що ходити у відділення клієнту sportbank немає необхідності, а якщо потрібна буде допомога менеджерів, в банку працює цілодобова служба підтримки. Задати питання можна по телефону або в будь-якому мессенджере (telegram, viber, messenger).
sportbank працює як самостійний проект, керуючи власним ПО, додатком, сайтом, службою підтримки і всім, з чим взаємодіє клієнт. Договір на банківське обслуговування укладається з ОКСІ банком – фінансовим партнером, який виконує емісію карт.
Як стати клієнтом і почати користуватися додатком sportbank?
Стати клієнтом sportbank можуть користувачі смартфонів на базі Android або iOS. Достатньо завантажити додаток, сфотографувати паспорт та ІПН (дані зчитуються автоматично), заповнити коротку анкету і обрати найближчу зручну точку видачі картки в партнерській мережі (для Києва доступна опція доставки картки кур’єром, незабаром така можливість з’явиться і в регіонах).
Який функціонал у мобільного додатка sportbank?
Найближчим часом клієнтам буде доступна кредитна карта зі 100-денним грейс-періодом (пільговим періодом кредитування), комунальні та інші платежі, ощадні рахунки, депозити, а також покупка товарів в розстрочку.
Найближчі плани – реалізувати можливість оплати Apple і Google Pay.
Зараз додаток знаходиться у відкритому бета-тестуванні, а засновники sportbank обіцяють до кінця 2019 роки запустити весь набір обов’язкових продуктів і послуг.
Тарифи на обслуговування вигідніше інших фінансових установ: випуск, обслуговування та кур’єрська доставка картки здійснюється безкоштовно. Поповнення мобільного, комунальні, бюджетні та інші платежі не тарифікуються. Детально з тарифами можна ознайомитися на сайті банку.
Переваги мобільного банку sportbank
Одна з головних цінностей sportbank – це нішева зосередженість і концентрація на аудиторії, яка захоплена спортом. Ком’юніті sportbank об’єднає навколо фінансових послуг професійних спортсменів і їх уболівальників, любителів спорту і тих, хто тільки збирається ними стати. Така чітка сфокусованість на спортивному напрямку дасть можливість пропонувати аудиторії найактуальніші знижки, кращі акції і програми лояльності.
Зараз проект стартує зі спортивним кешбеком – це реальні 10%. Кешбек поширюється на всі покупки в спортивних категоріях: магазини спортивного одягу та товарів, спортивні клуби, секції, студії танців, боулінг, більярд і багато іншого.
Мінімальна сума до виплати становить 100 гривень, максимальна – 555 грн. Спортивний кешбек нараховується на власні і кредитні кошти. Виплата здійснюється 1 раз на місяць. Якщо в день виплати сума кешбека менше ста гривень, гроші не пропадають, а переносяться на наступний місяць.
Незабаром список пропозицій, бонусів і акцій зі спортивною складовою буде активно поповнюватися: в 2020 році команда sportbank зосередиться на розвитку спортивної складової проекту та додатку в цілому.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас