Nissan представив новий електричний кросовер Ariya (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan представив новий електричний кросовер Ariya (фото)

Технології&Авто
1142
Автомобіль презентували на 46-му Токійському автосалоні.
23 жовтня відбулася прем’єра нового концепт-кару від Nissan. В компанії довгий час обирали ім’я для нового електромобіля, повідомляють в Nissan Україна.
“В якості нового символу концепції Nissan Intelligent Mobility модель Ariya представляє нову главу славної історії Nissan – бренду, який змінює життя людей. Ми відчували, що цей концептуальний автомобіль гідний того, щоб носити незабутнє ім’я, – сказав виконавчий директор Nissan Motor Co Ясухіро Ямаучи. – Після довгих роздумів ми вибрали слово Ariya , яке символізує прогресивне мислення і, одночасно, служить відображенням минулого”.
Nissan представив новий електричний кросовер Ariya (фото)
За словами представників компанії, ім’я Ariya символізує цілеспрямованість автомобіля і його місію – зробити водіння ще більш впевненим, захоплюючим і “підключеним”.
Nissan представив новий електричний кросовер Ariya (фото)
“Цей концепт-кар відрізняється прекрасною аеродинамікою і міццю, – говорить старший віце-президент Nissan по глобальному дизайну Альфонсо Альбайса. – Він побудований на революційній платформі, про яку мріяли наші інженери і яка стала реальністю завдяки передовій електричній силовій установці і компонуванню. Ця платформа надихнула нашу глобальну команду дизайнерів: подумавши, вони надали інноваціям, реалізованим в автомобілі, ефектні форми. Ariya – ім’я, яке стане синонімом блискучого, нового погляду Nissan на дизайн і конструювання”.
Nissan представив новий електричний кросовер Ariya (фото)
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас