На український ринок вийшов новий виробник смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На український ринок вийшов новий виробник смартфонів

Фондовий ринок
12827
Китайський виробник смартфонів Oppo оголосив цього тижня про офіційний вихід на ринок України. Компанія представила в Києві дві новинки з середнього цінового діапазону. Відмінною особливістю обох моделей стали дисплеї без вирізів», «дірок» і «чубчиків», що займають всю лицьову панель. А фронтальні камери в селфі-режимі виїжджають з верхньої частини корпусу.
Спільними для лінійки Oppo Reno2 є також чотиримодульна камера з 5-кратним гібридним і 20-кратним цифровим зумом. У ній передбачений режим Ultra Dark для чітких знімків вночі в умовах майже повної відсутності світла. Ще є стабілізатор відеозйомки «на ходу», що працює в режимі Ultra Steady Video. А також – швидка технологія підзарядки VOOC Flash Charge 3.0 з батареєю на 4000 мА/год.
Смартфони Reno2 і Reno2 Z оснащені 6,5-дюймовими екранами. Вони виготовлені зі скла Corning Gorilla Glass шостого і п’ятого поколінь. Також у них високий показник співвідношення розмірів екрана до корпусу (93,1% і 91,1% відповідно).
Reno2 має висувну камеру у вигляді акулячого плавця, яка робить знімки із заднім підсвічуванням. У телефоні також передбачений режим інтелектуальної корекції зображення AI Beauty. У моделі Reno2 Z є висувна фронтальна камера на 16 МП з функцією Atmosphere Light.
Oppo Reno2 буде доступна в кольорах Luminous Black і Ocean Blue. Оперативна пам’ять – 8 ГБ, вбудована – 256 ГБ. У продажу модель повинна з’явитися з 25 жовтня за ціною від 15 999 грн.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Обрати кредит на смартфон

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас