Суд Лондона зобов’язав Коломойського та інших сплатити витрати ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд Лондона зобов’язав Коломойського та інших сплатити витрати ПриватБанку

Фондовий ринок
3997
Після успіху ПриватБанку в Апеляційному суді, підтвердженого рішенням від 15 жовтня 2019 року, що ПриватБанк може продовжити розгляд справи проти його колишніх власників в англійському суді, пан Ігор Коломойський, пан Генадій Боголюбов та інші відповідачі були зобов’язані сплатити Банку 10,9 млн фунтів стерлінгів.
Про це йдеться на сайті банку.
Термін сплати – до 12 листопада 2019 року.
Відповідачів зобов’язали повернути проміжну виплату витрат, сплачену їм Банком, за рішенням суду першої інстанції в минулому році.
Банк має отримати 4 млн фунтів стерлінгів від пана Коломойського, 2 млн фунтів стерлінгів від пана Боголюбова та 1,5 млн фунтів стерлінгів від корпоративних відповідачів.

Як погасити кредит в Приватбанку

Крім того, відповідачі повинні сплатити витрати Банку за минулорічне слухання справи суддею Фанкортом, та кошти, витрачені на апеляцію. Хоча для визначення загальної суми витрат для сплати відповідачами знадобиться певний час, наразі вони повинні сплатити 3,4 млн фунтів стерлінгів до 12 листопада.

Довідка Finance.ua

  • Апеляційний суд Лондона і Уельсу задовольнив апеляційну скаргу ПриватБанку на рішення суду першої інстанції, яким визнали справу банку проти його колишніх власників Коломойського і Боголюбова такою, яка не є у юрисдикції цього суду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас