Google почне попереджати водіїв про пастки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google почне попереджати водіїв про пастки

Фондовий ринок
1619
Карти Google додали кілька нових інструментів, які дозволять користувачам повідомляти про збої, швидкості й уповільненні трафіку на пристроях iOS, а трохи раніше така функція стала доступною і для пристроїв Android.
Waze, інший навігаційний додаток, також належить Google, пропонує ці функції протягом кількох років, і будь-хто, хто їх використовував, знає, наскільки вони можуть бути корисні, особливо для пошуку альтернативного маршруту в разі аварії. Навіть у нас в Україні ці карти показують все завдяки заміткам від автомобілістів, які можуть повідомляти навіть про те, в якій саме смузі аварія.
Тим, хто використовує Карти Google відтепер, просто потрібно натиснути на кнопку «плюс» під час навігації, щоб доповнити звіт. До таких категорій належать аварія, швидкісна пастка, уповільнення, будівництво, закриття смуги руху, транспортний засіб з обмеженими можливостями і об’єкт на дорозі.
У минулому влада висловлювала своє презирство з приводу того, що водії можуть повідомляти про швидкісні пастки в звітах Waze, Inc, оскільки в лютому Департамент поліції Нью-Йорка (NYPD) зажадав, щоб Google видалила цю функцію зі свого додатка.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас