Lonely Planet назвав топ-10 місць для подорожей у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lonely Planet назвав топ-10 місць для подорожей у 2020 році

Особисті фінанси
1088
Названо десять кращих місць для подорожей у 2020 році за версією туристичного порталу Lonely Panet.
Лідером в рейтингу стало Королівство Бутан. Особливістю цього напрямку є “можливість гуляти по незасмічених гірських стежках в компанії людей, чиї буддійські вірування знаходяться в унікальній гармонії з навколишнім середовищем”. Відзначається, що вже в наступному році Бутан перейде на повне органічне виробництво, що дозволить йому стати “ще гарніше”.
Друге місце в списку зайняла Англія, де, на думку експертів, туристи зможуть насолодитися мальовничими краєвидами на найдовшій береговій стежці в Європі, протяжність якої складе майже 3 тисячі миль.

Кращі кредитні картки для мандрівників

Трійку лідерів замикає Північна Македонія, яку очікує масштабний ребрендинг в зв’язку з її перейменуванням. Портал також радить туристам випробувати нову пішохідну стежку — High Skardus Trail протяжністю 495 км, маршрут якої охоплює території Албанії, Косово і Македонії і розрахований приблизно на 20 днів шляху.
Також в рекомендований список напрямків потрапили нідерландський острів Аруба в Карибському морі, королівство Есватіні (колишній Свазіленд) на півдні Африки, Коста-Ріка, Голландія, Ліберія, Марокко і Уругвай.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас