Tesla розповіла про старт продажів і ціни Model Y в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla розповіла про старт продажів і ціни Model Y в Європі

Технології&Авто
1550
Продажі електричного кросовера Tesla Model Y планують запустити в Європі вже навесні 2021 року.
Автомобіль буде доступний в трьох комплектаціях, пише видання AutoWeek.
Судячи з повідомлення, кросовер в комплектації Long Range із заднім приводом пустять в продажі приблизно за 57 тисяч євро. Авто отримає запас ходу в 540 км по циклу WLTP, а до сотні воно зможе розігнатися за 5,8 секунди. Максимальна швидкість – 209 км/год.
Повнопривідна Tesla Model Y також у версії Long Range коштуватиме орієнтовно 58 тисяч євро. Переплативши лише тисячу, покупці повинні отримати запас ходу в 505 км і розгін до сотні за 5,1 секунди. При цьому максимальна швидкість, начебто, складе 217 км/год.
Серед іншого ця версія отримає особливі 18-дюймові колеса. За 19-дюймові колеса доведеться доплатити вже 1,7 тисячі євро.
Крім того, в стандартній комплектації Tesla Model Y будуть комплектувати чорним салоном. За інші комбінації також доведеться окремо заплатити 1,1 тисячу євро. Єдиний безкоштовний колір кузова – перлинно-білий. Також за семимісну конфігурацію доведеться «накинути» 3,2 тисячі євро.
Варто відзначити, що згадані версії, вже звично для Tesla, не будуть комплектуватися повним автопілотом. За максимальне розширення функцій допомоги водієві доведеться віддати 6,4 тисячі євро.
Tesla розповіла про старт продажів і ціни Model Y в Європі
Найбільш заряджена Tesla Model Y обійдеться покупцям в 70 тисяч євро. Авто буде комплектуватися повним приводом, а запас ходу складе 480 км. Водночас розгін до сотні складе всього 3,7 секунди. Максимальна швидкість зарядженого електрокара складе 241 км/год.
Остання модель буде стандартно комплектуватися 20-дюймовими литими дисками.
Tesla розповіла про старт продажів і ціни Model Y в Європі
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас