Skoda побудує 45 поїздів метро для Варшави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda побудує 45 поїздів метро для Варшави

Фондовий ринок
377
Компанія Skoda Transportation виграла конкурс на укладення контракту вартістю близько 8 млрд чеських крон (310 млн євро) на постачання 45 шестивагонних поїздів для метрополітену польської столиці.
Як пише ЦТС з посиланням на “Залізничні шляхи світу”, перший поїзд надійде замовнику протягом 2 років після підписання контракту, що передбачає постачання запасних частин, тренажера, продовжений гарантійний строк і підготовку персоналу.
У виконанні замовлення Skoda Transportation співпрацює з польськими університетами та проектно-конструкторськими організаціями, зокрема з EC Engineering.
У тендері на поїзди для метрополітену Варшави чеська компанія випередила нинішнього постачальника рухомого складу – консорціум компаній Siemens і Newag та Stadler, Alstom і CAF, що також брали участь у конкурсі.
Кузови вагонів виготовлятимуть з алюмінію. Розраховані на максимальну швидкість руху 90 км/год нові поїзди довжиною 118,2 м оснастять системою електродинамічного гальмування, що діє при будь-якому рівні заповнення вагонів з переважним режимом рекуперативного гальмування. У вагонах передбачені місця для розміщення інвалідних і дитячих візків, а також велосипедів. Поїзди обладнають зовнішньою і внутрішньою аудіовізуальними інформаційними системами і відеоспостереженням.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас