У Мінекономіки оцінили переговори з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономіки оцінили переговори з МВФ

Казна та Політика
564
Українська делегація позитивно оцінює хід переговорів з керівництвом МВФ і налаштована на хороший результат за твердженням нової програми розширеного фінансування фонду для України.
Про це сказав за результатами візиту до Вашингтона міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов.
“Що стосується МВФ, я дуже позитивно налаштований. Думаю, нам просто потрібно продовжувати роботу, і через два тижні, я сподіваюся, коли вони приїдуть (до Києва – ред.), на хороший результат”, – заявив Милованов і оцінив переговори з фондом як “дуже серйозні”.
“Ми виконали практично все, що зазвичай від нас очікують. Зараз у них (в фонді – ред.) трошки інша проблема: український парламент прийняв близько 70 законопроектів за останні п’ять тижнів, багато з яких очікувалися роками”, – зазначив Милованов.
За його словами, МВФ потрібен час для того, щоб вивчити ситуацію і те, що Україна встигла зробити.
“Звичайно, нам потрібно прийняти бюджет – вони (МВФ – ред.) хотіли б подивитися, яким буде бюджет. Це важливо”, – сказав міністр і додав, що Україні “потрібно виконати багато речей” на технічному рівні.
Милованов стверджує, що з боку МВФ фактично немає важких запитань до України.
“Головне питання – подивитися, як нинішній уряд поводиться, як буде проведено бюджетний процес, як будуть виконані технічні питання”, – наголосив чиновник.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас