Canon випустила мініатюрну камеру-брелок (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canon випустила мініатюрну камеру-брелок (фото)

Технології&Авто
1268
Компанія Canon почала випускати мінікамери під назвою IVY REC. Цей девайс настільки маленький, що його можна носити як брелок. 15 жовтня камера офіційно надійшла в продаж.
Як передає gizmochina.com, виробник запевняє, що цей девайс повинен замінити смартфон, “зберігаючи спогади в цифровому форматі”.
Canon IVY REC оснащена 13-мегапіксельним модулем, який може записувати відео з роздільною здатністю 1080p і частотою 60 кадрів на секунду. Вона може знімати фотографії у форматі 4:3 або 1:1 і відео у форматі 16:9.
Важить камера всього 86 грамів. При цьому вона отримала досить міцний корпус і захист від води – девайс витримує падіння з висоти 2 метрів і занурення під воду на глибину до 2 метрів. Камеру можна використовувати при температурах від мінус 10 до плюс 40 градусів.
Новинка оснащена такими каналами бездротового зв’язку, як Wi – Fi і Bluetooth. Її можна синхронізувати зі смартфоном через спеціальний додаток Canon Mini Cam.
Canon IVY REC на американському ринку оцінена в 130 доларів (3300 гривень). Новинка доступна в таких варіантах кольору: Riptide (синій), Avocado (зелений) і Dragon Fruit (рожевий).
Canon випустила мініатюрну камеру-брелок (фото)
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас