П'ятірка найбільш економічних кросоверів С-класу на ринку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ятірка найбільш економічних кросоверів С-класу на ринку України

Технології&Авто
8070
У всі часи найбільш економічними вважалися завжди малолітражки компактного розміру, але сьогодні світ перевернувся. Тепер значний п’ятиметровий кросовер може їсти не більше крихітки А-класу.
Випробувавши на практиці «ненажерливість» нових моделей компаній автовиробників, можемо з упевненістю стверджувати, що великий – не означає неекономічний. І часом саме великі представники сегменту кросоверів вражають дбайливим ставленням до гаманця власника. Назвемо ТОП-5 SUV, доступні на ринку України з витратою пальнрого до 6,5 літрів на 100 км шляху.
Nissan X-Trail
Японський кросовер вражає своєю здатністю до пробігу. За нашими замірами X-Trail з дизельним мотором може проїхати понад 1300 км на одному баку тяжкого пального. При цьому він відрізняється дивовижною невибагливістю, але вимагає регулярних ТО кожні 10 тисяч пробігу.
Ціна: від 628 290 грн за 1.6 dCi (130 к.с.)
Citroen C5 Aircross
Французький представник найсвіжіший з цієї п’ятірки і найбільше заточений під сім’ю. У нього в асортименті багато різних фішок, включаючи роздільні крісла заднього дивана, камеру-реєстратор і на диво бездонний бак. Витрата пального, за нашими підрахунками, становить близько 4,5 літрів на 100 км по трасі і до 6,5 літрів в місті у дизельного C5 Aircross.
Ціна: 797 600 за 2.0 BlueHDi (180 к.с.)
Opel Grandland X
Німецький SUV насправді наполовину француз, ну або навіть більше. І серце у нього теж французьке, як і у C5 Aircross. Але ось відрізняється він більш класичним дизайном, приємними матеріалами і звичним компонуванням салону при всіх плюсах. І дизель тут 1.5 AdBlue з тим же показником витрати.
Ціна: від 552 500 1.5 AdBlue (130 к.с.)
Renault Koleos
Нещодавно переживши серйозні зміни, цей француз гарний на вигляд і відрізняється вищою якістю на відміну від того ж Duster. Тут і шумоізоляція хороша, і комплектації, і комфорт, і дизельний мотор з варіатором і з витратою до 6,5 літрів на сотню.
Ціна: від 638 300 за 2.0 dCi (177 к.с.)
Peugeot 3008
Уже багато автолюбителів оцінили цю яскраву новинку на нашому ринку. Кросовер не тільки відмінно і сучасно виглядає, але і відрізняється економічними дизельними двигунами. Навіть в мінімальній комплектації Allure 3008-й буде мати яскраву зовнішність і комфортний інтер’єр з французьким шармом. А якщо все це добро ще й за витратами зрівняється зі встановленим газобалонним обладнанням, то ціни йому немає. Споживає він лише 4,5 літра на 100 км по трасі, а це цінна якість для двигуна, але за умови заправки якісним дизелем.
Ціна: від 672 400 за 2.0 HDi (150 к.с.)
Kia Sportage
Корейці не відстають від своїх європейських колег і вміють створювати такі машини, які стають бестселерами. Цей представник гідно оцінений нашими водіями і вже котрий рік тримається в першій трійці найпопулярніших автомобілів на ринку. Не в останню чергу завдяки дизельному економічному мотору 2.0 і 1.6. Причому в пропозиції є і повний привід, і «механіка», і «автомат». При цьому споживання пального буде триматися на рівні 5,6 літрів по трасі і трохи більше 6 літрів в місті при економічній їзді.
Ціна: від 569 100 грн за 1.6 CRDi (136 к.с.)
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас