Microsoft патентує новий лічильник рівня заряду батареї (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft патентує новий лічильник рівня заряду батареї (фото)

Технології&Авто
1174
На початку цього місяця корпорація Microsoft повернулася на ринок смартфонів, представивши апарат Surface Duo, який оснащений двома дисплеями і працює під управлінням мобільної платформи Android. Питання автономності пристроїв знову стає актуальним для компанії. В першу чергу це стосується Surface Duo, адже товщина кожної зі сторін смартфона всього 4,8 мм. Це означає, що розмістити в такому корпусі потужну акумуляторну батарею буде непросто.
За повідомленнями джерел мережі, Microsoft подала заявку на патент більш інформативного вимірювача часу автономної роботи. Очікується, що він допоможе користувачам більш точно судити про те, як довго мобільний пристрій може використовуватися до того, як його буде потрібно заряджати. В описі патенту сказано, що новий лічильник буде здійснювати вимірювання рівня заряду батареї, повідомляючи користувачеві, скільки зможе працювати пристрій при різних сценаріях використання. За рахунок цього користувачі будуть точно знати, на який період автономної роботи їм слід розраховувати. На одному з супутніх знімків видно, що пристрій демонструє інформацію про час автономної роботи в разі виконання тих чи інших функцій. Ця інформація прораховується на основі поточного рівня заряду акумуляторної батареї пристрою.
Microsoft патентує новий лічильник рівня заряду батареї (фото)
Нова розробка Microsoft може бути цікавою, оскільки вона дає більше інформації користувачам. Зараз багато виробників смартфонів реалізують в своїх пристроях системи управління живленням на основі ШІ-технологій, що використовуються для аналізу поведінки користувача при взаємодії з гаджетом. Потім така система може автоматично коригувати налаштування дисплея, забезпечуючи більш тривалий період автономної роботи.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас