Ідея Банк вручає подарунки до свого 30-річчя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Ідея Банк вручає подарунки до свого 30-річчя

Фондовий ринок
856
Ідея Банк оголосив результати другого етапу розіграшу призів в ювілейній акції “Ідеальна 30”, присвяченій 30-річчю банку.
Розіграш проводився в прямому ефірі на офіційній Facebook-сторінці банку на початку жовтня. Так Ідея Банк вже вдруге визначив 130 переможців-щасливчиків. Через місяць – ще один етап ювілейної акції, і кожен чинний клієнт може стати переможцем!
Взяти участь в акції просто. Для цього необхідно:
  • користуватися чинними пропозиціями банку;
  • мати кредит, депозит або картки банку,
  • або стати клієнтом банку і оформити їх.
Ідея Банк вручає подарунки до свого 30-річчя
Переможці зможуть виграти такі призи:
Депозитні вклади. Акція «Мегаприбуток – Ідеальні 30%». Розігрується надання процентної ставки за вкладом – 30% річних. Для участі необхідно в період дії акції – серпень-жовтень 2019 – оформити (переоформити) вклад від 1 тис. грн до 100 тис. грн на 3-6 міс. без поповнення. У розіграші можуть брати участь 2 вклади кожного клієнта.
Переможці акції будуть визначені під час 3 онлайн-розіграшів на Facebook-сторінці банку за допомогою https://www.random.org/. Дати проведення розіграшів включно до: 20 вересня, 18 жовтня, 22 листопада. Під час кожного розіграшу будуть визначені 30 переможців. Офіційні умови акції – за посиланням.
Кредит. Акція «Кожен ідеальний кредит під 0%». Розігрується 0% річної ставки за кредитом. Для участі необхідно в період дії акції – серпень – жовтень 2019 – оформити кредит до 75 тис. грн.
Переможці акції будуть визначені під час 3 онлайн-розіграшів на Facebook-сторінці банку за допомогою https://www.random.org/. Дати проведення розіграшів включно до: 20 вересня, 18 жовтня, 22 листопада. Під час кожного розіграшу будуть визначені 30 переможців. Офіційні умови акції – за посиланням.
Картки. Акція «30 літрів до 30 років IdeaBank» для чинних клієнтів. Розігрується 1 тис. грн на придбання в тому числі 30 літрів пального на будь-яких АЗС за розрахунки картками Card Blanche. Для участі в акції необхідно мати кредитну або дебетову картку Card Blanche, оформлену до 31.07.2019 р. (включно), та здійснити безготівкові розрахунки на більш ніж 1 тис. грн на будь-яких АЗС. Кожна картка клієнта бере участь в акції окремо, кожен клієнт може виграти не більше ніж 1 раз в кожному етапі акції.
Переможці акції будуть визначені під час 3 онлайн-розіграшів на Facebook-сторінці банку за допомогою https://www.random.org/. Дати проведення розіграшів включно до: 20 вересня, 18 жовтня, 22 листопада. Під час кожного розіграшу будуть визначені 10 переможців. Офіційні умови акції – за посиланням.
Картки. Акція «30% до 30 років IdeaBank» для нових клієнтів. Розігрується CASHBACK 30% від загальної суми розрахунків (максимум – 500 грн, Без урахування податків) за кожен етап проведення акції. Для участі в акції потрібно, починаючи з 1 серпня, оформити будь-яку картку Ідея Банку і розраховуватися нею в торгових мережах. Кожна картка клієнта бере участь в акції окремо, але кожен клієнт може виграти не більше ніж 1 раз на кожному етапі акції.
Переможці акції будуть визначені під час 3 онлайн-розіграшів на Facebook-сторінці банку за допомогою https://www.random.org/. Під час кожного розіграшу буде визначено 60 переможців: 30 власників дебетових карток і 30 – кредитних. Дати проведення розіграшів включно до: 20 вересня, 18 жовтня, 22 листопада. Офіційні умови акції – за посиланням.
Ідея Банк вручає подарунки до свого 30-річчя
Подарунки, які вже дісталися переможцям другого етапу:
  • 36 клієнтів (власники 8 дебетних, 28 кредитних карток) отримали кешбек у розмірі 500 грн. Всього в 2 етапах акції 120 клієнтів-переможців отримали понад 50 тис. грн кешбеку.
  • Максимальний виграш після збільшення ставки до 30% за депозитним вкладом у розмірі 100 тис. грн склав 15 тис. грн (до оподаткування).
  • Максимальна сума кредиту клієнта, що отримав виграш – 72,5 тис. грн на строк 2 роки. Тепер клієнт замість плати за кредит в банк може протягом 2 років витрачати виграні майже 30 тис. грн на вирішення важливих особистих фінансових питань.
  • 20 клієнтів банку виграли по 1000 гривень, у тому числі на придбання палива, в 2-х етапах акції.
Ідея Банк вручає подарунки до свого 30-річчя
Повний список переможців можна переглянути за посиланням.

Довідка Finance.ua:

  • Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
  • Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding SA (Польща). Getin Holding SA (Польща) належить 100% акцій банку.
  • Надає послуги в 82 відділеннях і 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються 300 тисяч клієнтів.
  • Ідея Банк – переможець низки рейтингів у номінаціях роздрібного кредитування та надійності: ТОП-3 у номінації “Кредит готівкою” в премії FinAwards 2019, ТОП-20 найнадійніших банків у Рейтингу українських банків Finclub (2018), ТОП-1 в номінації “Кредит готівкою” в Рейтингу українських банків Finclub (2018), ТОП-15 Рейтингу найбільш стійких банків фінансового порталу Мінфін (2018), ТОП-6 Рейтингу найбільш надійних банків національного журналу “Новое Время” (2018), входить в список 13 найнадійніших українських банків за версією агентства YouControl.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас