Women in business: програма UKRSIBBANK для розвитку жіночого підприємництва в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Women in business: програма UKRSIBBANK для розвитку жіночого підприємництва в Україні

Світ
57
Міжнародні дослідження підтверджують, що професійні навички жінок та їх вміння як підприємців сприяють активному розвитку економіки. Гендерний баланс у бізнесі допомагає краще розуміти потреби ринку, а у великих організаціях сприяє якіснішому процесу прийняття рішень.
Наразі, підтримка жінок та віра у те, що вони здатні змінити громаду, суспільство та навіть місто – це світовий тренд. Світові лідери прагнуть допомогти жінкам ефективно поєднувати бізнес та виховання дітей, вчать шукати можливості розвитку та робити сміливі кроки підприємницької самореалізації.
Так, найбільша європейська міжнародна банківська Група BNP Paribas, частиною якої є UKRSIBBANK, активно підтримує жінок-підприємниць, створюючи сприятливі умови для започаткування власної справи та розкриття величезного потенціалу жінок. Усюди, де працює BNP Paribas – а це 72 країни світу, банк є активним промоутером сталого розвитку, у тому числі ідеї гендерної рівності, що лежить в основі стратегії Engagement BNP Paribas.
Зокрема, минулого року Директор BNP Paribas Жан Лоран Бонафе став амбасадором світового руху ООН – НeForShe, руху, який закликає чоловіків підтримувати жіночі ініціативи та виступає за рівноправність у суспільстві. Цього року, UKRSIBBANK як частина Групи також підтримав ініціативу HeForShe, тим самим підкреслюючи важливість гендерної рівності в Україні та створення сприятливих умов для розвитку жінок та дівчат, зокрема у бізнесі.
За результатами опитувань в Україні, найпоширенішою причиною, що зупиняє жінок у прагненні розширення та навіть створення власного бізнесу, є недостатність знань у галузі менеджменту, стратегічного планування, маркетингу, а також обмежений доступ до фінансів.
Водночас історія знає багато яскравих прикладів, коли талановиті підприємниці досягали величезного успіху в бізнесі, починаючи лише з ідеї і бажання розвитку. Сучасний світ можливостей дає нам багато шляхів для професійного та особистісного зростання, головне — вірити в свої сили. Спікери відкритий лекцій університетів зі світовим ім’ям діляться знаннями, а глобальні міжнародні компанії пропонують програми, які допомагають реалізувати себе.
Щоб допомогти жінкам розвивати свій потенціал, UKRSIBBANK BNP Paribas Group започатковує програму «Жінки у бізнесі». Програма передбачає цілу низку ініціатив сприяння розвитку жіночого підприємництва в Україні.
Зокрема, у жовтні та листопаді UKRSIBBANK BNP Paribas Group проводитиме спеціальні семінари у великих містах України — Києві, Вінниці, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі. Це семінари — тренінги з корисною інформацією від експертів з підприємництва, які поділяться досвідом у створенні та розвитку успішного бізнесу. Учасниці проекту дізнаються про особливості жіночого стилю менеджменту та вагомі переваги жінок-керівників у бізнесі, сучасні підходи та інструменти побудови бізнес-процесів, а також як їх автоматизувати, як користуватися сучасними інструментами стратегічного планування, просувати бізнес через інтернет та створити особистий бренд, що допомагатиме розвивати бізнес. Участь у цих семінарах є абсолютно безкоштовною за попередньою реєстрацією.
Також в рамках програми «Жінки в бізнесі» заплановані практичні ворк-шопи і консультації щодо можливості отримати фінансову підтримку для розвитку бізнесу від експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group тощо.
За підсумками семінарів будуть зібрані рекомендації та поради жінок-підприємців, які саме банківські продукти та сервіси необхідні їм для успішного розвитку бізнесу. Це стане основою майбутньої пакетної пропозиції для жінок-підприємниць, яка крім традиційних фінансових інструментів включатиме професійну експертизу у різних галузях — як стало розвивати бізнес. Більше того, банк планує підготувати низку інформаційних матеріалів – як відповіді на найпоширеніші актуальні питання жінок-підприємниць.
Уся інформація буде доступною у соціальних мережах, аби більше ініціативних жінок змогли її отримати та практично застосувати для розвитку власної справи.
«UKRSIBBANK переконаний, що жінки усюди приносять позитивні зміни: у громадах, родинах, на роботі, в бізнесі. Саме тому ми особливу увагу приділяємо жінкам-підприємницям. Семінари UKRSIBBANK BNP Paribas Group для жінок — це чудова нагода для нетворкінгу, обміну досвідом, підвищення ефективності та обміну інсайтами, народження нових ідей та навіть колаборації та створення нового бізнесу, – переконана Яніна Ольховська, Начальник служби бренду та комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. – Проводячи такі семінари та тренінги, ми заохочуємо жінок до розкриття їх потенціалу у професійному та підприємницькому напрямку. Ми хочемо аби жінки використовували свій талант, навички, творчий підхід заради кращого майбутнього. Це, дійсно, є важливою умовою прискорення економічного розвитку».
Зауважимо, що UKRSIBBANK BNP Paribas Group – постійний партнером ключових заходів, які залучають жінок та дівчат до розвитку. Лише цього року банк підтримав низку проектів, серед яких «Жінка України 2019», Міжнародна конференція Connecting Women, Європейська математична олімпіада для дівчат, а також Конгресс ООН HeForShe та інші.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас