monobank розпочав випуск платинових карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank розпочав випуск платинових карток

Фінтех і Картки
2306
11 жовтня monobank почав випускати перші в Європі картки без номера, СVV2 і терміну дії.
Про це написав один із співзасновників мобільного банку monobank Олег Гороховський на своїй сторінці у Facebook.
“Я сподіваюся, сильно змінимо український ринок фінансового VIP-сервісу. Це дуже нестандартна картка. З нею ми пройшли такий фокус. Ми взяли два найвищі ранги від платіжних систем Visa Infinite і MasterCard World Elite і написали на них Platinum”, – написав Гороховський.
Що нового:
  • Доступ без обмежень в бізнес-зали в 450 аеропортах за програмою Lounge Key, Fast line і бізнес-зали MasterCard, з консьєржем, виділеною підтримкою monobank і ще купою привілеїв.
  • Можливість обрати, якій програмі лояльності віддає перевагу власник картки: класичний кешбек або накопичення миль з розрахунку 15 миль за 1000 грн витрат за карткою без обмеження за сумою. Милі можна витратити на квитки будь-якої авіакомпанії. “І це ще не все про кешбек і милі… буде приємний сюрприз з листопада”, – додав він.
  • Для власників платинових карток реалізовано безкоштовне зняття власних коштів за кордоном до 5000 грн на місяць за будь-якою карткою, знижений відсоток за користування кредитним лімітом і більш вигідний тариф на зняття готівки в рахунок кредитних коштів.

Валютні картки monobank

Додаток і вартість картки:
  • Клієнту в додатку доступні обидві картки, і обидві додаються в гаманці Apple Pay і Google Pay.
“Я рекомендую взяти один фізичний пластик платіжної системи за вашим вибором і другу картку залишити віртуальною в додатку”, – прокоментував Гороховський.
В такому разі випуск картки буде коштувати 500 грн і обслуговування 250 грн на місяць. Якщо два фізичні пластики, то обслуговування коштуватиме не 250 грн на місяць, а 300 грн. Другий фізичний пластик випускається безкоштовно.
  • Сьогодні в бету виходить версія на Android, в понеділок вона стане доступна для всіх власників Android. iOS вийде в бету в понеділок, а для всіх ще через кілька днів.
Картки доступні в трьох кольорах: чорний, рожевий і сталевий – і можуть за бажанням клієнта бути з усією інформацією або тільки з прізвищем власника.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас