Google покаже свій перший розумний годинник (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google покаже свій перший розумний годинник (схема)

Технології&Авто
1827
15 жовтня відбудеться презентація Google, на якій IT-гігант покаже нові продукти. Крім смартфонів Pixel 4 і Pixel 4 XL, буде представлено перший «розумний» годинник Pixel Watch.
Про це повідомляє видання Nikkei Asian Review.
Годинник покажуть вже в жовтні. Чутки про цей аксесуар Google ходять ще з минулого року. Багато хто чекав, що компанія представить «розумний» годинник восени 2018-го разом зі смартфоном Pixel 3, однак цього так і не сталося.
У січні Google викупив у виробника годинників Fossil «інтелектуальну власність» на 40 мільйонів доларів. До неї входив патент на традиційний аналоговий годинник з «розумними» функціями. Ймовірно, це якось пов’язано з новим пристроєм. Опублікований у квітні патент давав уявлення, яким буде перший годинник у лінійці Pixel. Так, у нього будуть круглі корпус і дисплей, універсальне кріплення ремінця і датчики на тильній стороні.
Google покаже свій перший розумний годинник (схема)
Також фірмовий ремінець оснащений механізмом для швидкої заміни. Втім, замість нього цілком можна поставити класичний ремінець 22 мм. Крім того, в патенті зображений варіант дизайну, схожий на Apple Watch. Однак, швидше за все, годинник від Google буде круглим – саме під такі дисплеї заточена фірмова операційна система Wear OS від Google. Дізнатися всі деталі зможемо вже у вівторок, коли відбудеться захід Made by Google 2019.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас