Hymer анонсував перший безпілотний будинок на колесах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hymer анонсував перший безпілотний будинок на колесах (відео)

Технології&Авто
3136
Німецька компанія Erwin Hymer Group анонсувала концептуальну розробку безпілотного будинку на колесах під назвою Galileo.
Про це повідомляє портал Motor1.
“Німецька компанія Erwin Hymer Group, визнаний авторитет у виробництві будинків на колесах, анонсувала концептуальну розробку під назвою Galileo. Моторхоум майбутнього виявився не тільки безпілотним, але і модульним”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомляє портал, концепція новинки має передбачає шасі з електромотором і пласким днищем, на яке “одягається” корпус самого кемпера.
В компанії вважають, що це дасть дизайнерам інтер’єрів небувалу свободу фантазії: проектувати “нутрощі” автобудинку тепер можна з тією ж свободою, що й інтер’єр звичайного житла.
В Hymer бачать в модульній схемі і ще один плюс: шасі можна буде здавати в оренду навіть на одну поїздку, комплектуючи його для користувача житловим простором з якогось стандартного набору.
В Galileo відсутні органи управління. Таким чином в будинку на колесах є додатковий простір для розміщення всього, що необхідно для автономного існування.
Крім того, стверджується, що при виробництві таких кемперів будуть використовуватися відновлювані ресурси та перероблені матеріали.
Поки що не відомо, коли саме почнеться серійний випуск безпілотних будинків на колесах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас