ФГВФО виставить на торги пул іпотечних кредитів з 18 фінустанов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставить на торги пул іпотечних кредитів з 18 фінустанов

Кредит&Депозит
1105
Фонд гарантування відібрав практично всі працюючі іпотечні кредити фізичних осіб, що залишилися в неплатоспроможних банках, які перебувають у стадії ліквідації. Загалом це понад 1,7 тис. кредитів, що враховуються на балансі 18 фінустанов. Загальна заборгованість за ними станом на початок вересня 2019 року становить близько 450,00 млн грн, йдеться в повідомленні відомства.
Зараз всі кредити проходять стадію індивідуальних торгів, де їх може викупити будь-який бажаючий, крім самого боржника або поручителя. Завершити етап індивідуальних торгів Фонд планує до кінця поточного року. Після цього всі нерозпродані таким чином кредити будуть включені в пул іпотеки і виставлені на торги.
Наразі Фонд запрошує всіх потенційних інвесторів ознайомитися з переліком працюючих кредитів, які планується включити в пул, і надати свої індикативні пропозиції щодо можливої ​​вартості такого пулу.
Також у відомстві звертають увагу, що сума заборгованості і кількість кредитів, які будуть виставлені на торги в складі пулу, може змінитися, оскільки частина кредитів може бути погашена або продана під час індивідуальних торгів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас