НКРЕКП встановила тарифи на розподіл газу для 44 газорозподільних підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП встановила тарифи на розподіл газу для 44 газорозподільних підприємств

Енергетика
368
Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, змінила тарифи на послуги розподілу природного газу для операторів газорозподільних систем.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні НКРЕКП.
Згідно з постановою, тариф на послуги розподілу газу для 44 підприємств складе від 0,22 до 1,65 грн за 1 куб. м на місяць без ПДВ.
Згідно з документом, з метою недопущення різкого зростання тарифів на послуги розподілу природного газу на території діяльності ліцензіата та забезпечення покриття всіх обґрунтованих витрат ліцензіатів, Департаментом пропонується при перегляді тарифів включити в структуру тарифів відповідні компенсації, враховуючи їх рівними частинами протягом кількох періодів. Для забезпечення фінансування капітальних витрат, пов’язаних із забезпеченням безпеки, надійності, регулярності та якості поставки природного газу газорозподільною системою, а саме заходів, передбачених першим розділом плану розвитку газорозподільної системи, планується передбачити кошти на загальну суму 563,8 млн грн (без ПДВ).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас