Sony розробляє власний голографічний дисплей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony розробляє власний голографічний дисплей

Технології&Авто
574
Sony працює над створенням власного голографічного дисплея, який буде підлаштовуватися під користувача. Компанія подала заявку на патент голографічного екрану в USPTO (Бюро з патентів і товарних знаків США).
У документі йдеться, що новий голографічний дисплей працює автономно і користувач зможе обійтися без 3D-окулярів.
Для створення голографічного ефекту Sony використовує випромінювач світла і мікродзеркала. Вони здатні змінювати кут відбиття світла. Випромінюване світло модулюється таким чином, щоб створювати для геймера ефект 3D. У патенті йдеться, що дзеркала будуть рухатися за командами мікроконтролера, який працює в парі з технологією відстеження погляду.
У пристрій також вбудовані датчики, які визначають кількість глядачів, відстань користувача від екрану і рівень яскравості освітлення.
Датчики будуть стежити за гравцем і підлаштовувати зображення під його положення. Користувачеві не доведеться сидіти смирно і дивитися тільки прямо. До того ж в патенті повідомляється, що для кожного глядача пристрій може проектувати різний формат зображення. Наприклад, один користувач може отримувати 3D-зображення, а інший 2D.
Також в патенті йдеться, що дисплей буде сумісний не тільки з PlayStation, але і з консолями Microsoft, Nintendo, а також виробниками VR-пристроїв, телевізорів та іншої електроніки.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас