В Україні запустили Uber Movement для відстеження ситуації на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запустили Uber Movement для відстеження ситуації на дорогах

Технології&Авто
580
Компанія Uber запускає в Україні безкоштовний інструмент Uber Movement – веб-сайт, на якому міститься інформація про ситуацію на дорогах в режимі реального часу.
Як повідомила компанія, Uber Movement показує середній час пересування з однієї зони міста в іншу на основі даних мільярдів поїздок з Uber.
“Запуск Uber Movement в Києві – ще одна можливість допомагати розвиватися містам, вирішувати питання транспортних перевезень і потреб міських систем. Як технологічна компанія ми можемо допомагати містам в ухваленні важливих рішень, керуючись нашими даними, на користь міста і його жителів”, – сказав Регіональний менеджер Uber у Великобританії, Північній і Східній Європі Джеймі Хейвуд.
“Той факт, що Київ став першим містом в регіоні, для якого були відкриті такі дані, означає визнання міжнародними інвесторами України як держави, яка стає хабом для реалізації інноваційних цифрових рішень”, – заявив віце-прем’єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Як зазначає Uber, веб-сайт Uber Movement використовує тільки агреговані анонімні дані, які не можуть бути використані для доступу до особистої інформації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас