"Альфа-Драйв": шостий і сьомий переможці отримали грошові сертифікати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Альфа-Драйв": шостий і сьомий переможці отримали грошові сертифікати

Особисті фінанси
43
Альфа-Банк Україна минулого тижня вручив грошові сертифікати на 25 000 гривень відразу двом переможцям. Ними стали Шевчук Ігор Романович з Івано-Франківська та Максимов Дмитро Геннадійович з Краматорська.
З серпня Альфа-Банк Україна проводить акцію «Альфа-Драйв», покликану підтримати підприємців у розвитку їхнього бізнесу. Щотижня банк проводить розіграш сертифікатів на 25 тисяч гривень серед ФОПів усієї України, які користуються онлайн-банком та безконтактною бізнес-карткою банку. Минулого тижня пощастило підприємцям з Івано-Франківська та Краматорська: вони отримали свої сертифікати 24 та 27 вересня відповідно.
Обидва переможці є представниками малого бізнесу і розвивають власні справи у своїх містах. Ігор Шевчук з Івано-Франківська, який перейшов до Альфа-Банку півтора року тому з Укрсоцбанку, вже більше 10 років займається виробництвом рекламних носіїв та надає поліграфічні послуги. Дмитро Максимов є клієнтом Альфа-Банку понад трьох років, він володіє станцією техобслуговування у Краматорську.
Попереду щотижневий розіграш ще 10-ти таких сертифікатів, які можуть дістатися будь-якому підприємцеві.
Умови участі в акції дуже прості: підприємець – фізична особа, який зареєструється в онлайн-банку для підприємців «ОК, Альфа!» або іншому клієнт-банку та здійснить через нього принаймні 5 транзакцій, а також 5 POS-транзакцій бізнес-карткою, незалежно від суми, отримує 1 квиток, що бере участь у розіграші.
Акція «Альфа-Драйв» та розіграші грошових винагород триватимуть до 30 листопада 2019 року.
"Альфа-Драйв": шостий і сьомий переможці отримали грошові сертифікати
"Альфа-Драйв": шостий і сьомий переможці отримали грошові сертифікати
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас