iPhone 2020 року отримають нову функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 2020 року отримають нову функцію

Технології&Авто
2396
Згідно з новим патентом Apple, майбутні iPhone зможуть використовувати логотип Apple як індикатор сповіщень.
Цікаво, що в MacBook минулих років вже були подібні логотипи на кришці, але від цього рішення відмовилися оновлення MacBook Pro 2016 року.
Новий патент призначений для “електронних пристроїв з регульованою обробкою”. По суті, це означає наявність додаткових шарів у верхній частині корпусу телефону, якими може керувати операційна система.
В подробицях патенту включені згадки про надходження нових повідомлень або сповіщеннях календаря, які можуть змінити зовнішній вигляд різних частин корпусу. Ці прикраси також можуть бути використані для зворотного зв’язку з камерою.
У заявці сказано, що остаточне застосування технології «може включати логотип», що передбачає наявність певного динамічного логотипу Apple на наступній партії iPhone. Це насправді слух, який ходив протягом багатьох років.
Водночас, це всього лише патентна заявка: технологічні компанії весь час подають ці заявки, і вони не завжди закінчують тим, що подані в реальних продуктах. Тим не менш, це один із способів, яким Apple може спробувати змінити зовнішній вигляд своїх смартфонів 2020 року.
Дизайн iPhone не сильно змінився за останні два роки, що свідчить про те, що наступного року може відбутися більш значний зсув — серед чуток, ми досі чули, є і чутки про дисплей з частотою оновлення 120 Гц.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас