Gogoro представила електроскутер вартістю $1800 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Gogoro представила електроскутер вартістю $1800

Технології&Авто
1096
Тайванська компанія Gogoro представила нову модель електроскутера Gogoro VIVA Smartscooter з підтримкою фірмової системи швидкої заміни батарей. Це перша модель, з якою виробник збирається вийти на глобальний ринок, вона позиціонується як рішення для жителів великих міст.
Модель VIVA більш компактна, ніж Gogoro 2 (2017) і Gogoro 3 (2019), вона є аналогом класичних моторолерів/скутерів з об’ємом двигуна 50-100 см3 і важить всього 80 кг. Багажне відділення об’ємом 21 літр дозволяє перевозити помітну кількість вантажу і зберігати захисний шолом.
На відміну від старших моделей з двома отворами для стандартних батарей, Gogoro VIVA Smartscooter отримав тільки одну таку комірку (вперше в лінійці). В результаті запас ходу від повного заряду становить 85 км. При цьому модель можна безпосередньо заряджати від побутової мережі, тоді як старші моделі вимагають відвідування фірмової станції для заміни батарей на заряджені.
Gogoro представила електроскутер вартістю $1800
Скутер підтримує фірмову систему Gogoro iQ System з підтримкою смартфонів і NFC-ключем, в результаті розблокувати і завести його можна за допомогою смартфона, доступ до якого можна захистити паролем, відбитками або розпізнаванням обличчя. Корпус виконаний з поліпропілену з жорсткою основою, який відрізняється стійкістю до подряпин і підлягає вторинній переробці. На вибір покупця пропонується п’ять кольорів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас