Ryanair літатиме з Одеси в аеропорт Берлін-Шенефельд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair літатиме з Одеси в аеропорт Берлін-Шенефельд

Фондовий ринок
708
Ryanair з початком літньої навігації польотів 2020 року в кінці березня змінить аеропорт для рейсу Одеса-Берлін.
Згідно з анонсованим раніше розкладом та інформацією в системі бронювання лоу-коста, прямі рейси Одеса-Берлін почнуться з 28 жовтня 2019 року і будуть виконуватися в берлінський аеропорт Тегель два рази на тиждень по понеділках і п’ятницях. Останній рейс за цим маршрутом відбудеться 27 березня 2020 року.
З 30 березня 2020 року Ryanair почне літати з Одеси в Берлінський аеропорт Шенефельд з тією ж частотою і по тих же днях, що і в Тегель.
Аеропорт Тегель розташований ближче до центру німецької столиці і знаходиться в транспортній зоні B, що дозволяє пасажирам купувати більш дешеві квитки на громадський транспорт, в той час як Шенефельд віднесений до транспортної зони C з більш дорогими квитками.
Однак з Тегеля курсують тільки міські автобуси, тоді як з Шенефельда можна дістатися в місто як автобусами, так і електричкою S-Bahn.
Крім Ryanair лінію Одеса-Берлін буде обслуговувати інший лоу-кост — Wizz Air. Авіакомпанія почне польоти в аеропорт Шенефельд 2 листопада. Вона буде здійснювати рейси два рази на тиждень по вівторках і суботах.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас