Банк самостійно зніматиме з рахунків субсидіантів заборгованність за комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк самостійно зніматиме з рахунків субсидіантів заборгованність за комуналку

Особисті фінанси
2892
На Рівненщині у міському управлінні соцзахисту повідомили, що родинам, які одержували субсидію у попередньому опалювальному сезоні готівкою і у них відсутня заборгованість за комунальні послуги, субсидію знову призначать у грошовій готівковій формі. Родинам, які заборгували, “Ощадбанк” самостійно з рахунків субсидіантів переказуватиме кошти надавачам компослуг.
Про це повідомляють регіональні ЗМІ.
Більшість отримувачів субсидій автоматично проведуть перерахунок на новий опалювальний сезон, беручи до уваги доходи, отримані членами родини за перше півріччя цього року. Проте нові заяви і декларації потрібно подати родинам, де є особи, які досягли 18-річного віку і які за перші шість місяців цього року взагалі не мали доходів або отримували меншу за мінімальну зарплату, а також не мали сплаченого ЄСВ хоча б за 3 місяці.
Необхідно подавати заяву також родинам, у складі яких є переселенці, домогосподарствам, в яких кількість фактично проживаючих осіб менша, ніж кількість зареєстрованих, а ще родинам, які орендують житло.
“Ощадбанк” повідомлятиме про розрахунки за комунальні послуги через смс-повідомлення, тому пільговиків просять повідомити органам соцзахисту за їхнім місцем проживання номер свого мобільного телефону.
Якщо пільговик хоче отримувати пільги “живими грошима”, йому потрібно відкрити рахунок в “Ощадбанку” та особисто звернутись в орган соцзахисту до 15 жовтня, щоб пільгу готівкою отримувати з початку опалювального сезону.
За матеріалами:
Today.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас