Canoo планує запустити перший в світі сервіс підписки на електромобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canoo планує запустити перший в світі сервіс підписки на електромобілі

Світ
360
Сервіси підписки стають дедалі популярнішими. За допомогою підписки можна отримувати доступ до музики, фільмів, ігор і додатків. А тепер компанія під назвою Canoo хоче стати свого роду «Netflix для автомобілів», вперше в світі пропонуючи електромобіль на умовах підписки.
Електромобіль Canoo нагадує транспортну капсулу з фантастичних фільмів. Він пропонує пасажирам більш місткий салон, зберігаючи при цьому зовнішній вигляд компактного автомобіля. Електромобіль розрахований на сімох осіб, а задні сидіння спроектовані так, щоб бути зручними і більше бути схожим на диван, ніж на традиційне автокрісло. Інші цікаві функції включають в себе можливість для будь-якої людини, яка перебуває в автомобілі, управляти навігацією, музикою і клімат-системою зі смартфона або планшета.
Автомобіль оснащений передовими системами допомоги водію і моніторингу стану водія. Для цього використовується в цілому сім камер, п’ять радарів і 12 ультразвукових датчиків. Ці датчики можуть виявляти прилеглі об’єкти та інші автомобілі, використовуючи алгоритми глибокого навчання для кращого захисту водія і пасажирів. Комплектна батарея забезпечує запас ходу 250 миль (близько 402,3 км) і здатна заряджатися до 80% менше ніж за 30 хвилин.
Canoo планує спочатку запустити бета-тестування парку автомобілів, перш ніж перейти на виробництво в кінці року. Повноцінний запуск сервісу підписки на електромобіль запланований на 2021 рік. Спершу він почне працювати Лос-Анджелесі. Більш докладні відомості про умови такого сервісу поки не розголошуються.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас