Google випустила Android 10 Go для дешевих смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила Android 10 Go для дешевих смартфонів

Технології&Авто
496
Android Go – це спеціальна версія мобільної операційної системи від Google, розроблена для дешевих і слабких смартфонів з оперативною пам’яттю 1 ГБ. Слідом за повноцінною версією Android 10, вийшла “урізана” Android 10 Go, яка стала на 10% швидшою, ніж Android 9 Go, а також є найбезпечнішою для використання, пише Сегодня.
Android 10 Go робить упор на швидкість завдяки швидшій та ефективнішій роботі з оперативною пам’яттю, а також вивантаженню безлічі непотрібних і ресурсоємних додатків, замінених на їх web-версії, що дозволило операційній системі займати менше місця на вбудованому носії.
За безпеку відповідає протокол шифрування Adiantum. Він був створений Google спеціально для недорогих і слабких пристроїв. Завдяки йому шифрування здійснюється без зниження продуктивності.
Google також підкреслила, що нещодавні оновлення програм відіграють важливу роль. В Google Go з’явилася функція читання вголос на основі штучного інтелекту, а також візуальний пошук в об’єктиві камери, а додаток Gallery Go використовує ШІ для організації фотографій в автономному режимі. YouTube Go був також оптимізований, покращилася продуктивність і стиснення потокових даних.
Перші смартфони на базі Android 10 Go повинні з’явитися пізньої осені. Ціни на мобільні пристрої на цій ОС, як правило, стартують від 80 доларів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас