Forbes: алкоголь Duty-Free у Києві став одним з найдешевших — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes: алкоголь Duty-Free у Києві став одним з найдешевших

Особисті фінанси
1129
Duty-Free в київському аеропорту став одним з найдоступніших.
Про це свідчить рейтинг з дослідженням туристичного веб-сайту The Points Guy у журналі Forbes.
Переважно Duty-Free відрізняються один від одного цінами. Як виявилося, вартість одного і того ж товару в зонах Duty-Free різних аеропортів може відрізнятися на 30% або навіть більше.
“Мандрівникам потрібно розважливо підходити до покупок в Duty-Free. Там дійсно гарні пропозиції, але також і надзвичайно завищені ціни”, – пише автор Скотт Маеровіц з Points Guy.
Перед тим як купувати щось в аеропорту, він радить туристам дослідити звичайну ціну на бажаний товар. Це зробити не складно, враховуючи те, що в аеропортах зазвичай є безкоштовний Wi-Fi.
Тому автори дослідження звернули увагу на вартість алкоголю в зоні Duty Free: в аеропортах Києва ця категорія товарів виявилася дешевшою, ніж в інших країнах. Найдорожче алкоголь коштує на грецькому Санторіні, в аеропорту Аккри в Гані, а також Афінах.
Косметику дослідники радять купувати в Лондоні, Дубаї та Відні. Дорожче вона обійдеться в Бангкоку, Цюриху і Мадриді. Однак в іспанській столиці, як виявилося, вигідно купувати парфуми. Також на цей товар, варто звернути увагу в Лондоні і аеропорту міста Порту в Португалії. Дорожче парфумерія коштує в Duty-Free Бангкока, Відня і Аккри. Ціни на тютюнові вироби, згідно з дослідженням, виявилися найбільш привабливими в Сінгапурі, Гонконгу і Таїланді. Найдорожчі сигарети продають у Лондоні, Парижі та Сіднеї.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас